Soslu Palamut Kızartması Tarifi
Balıklar arasında oldukça revaçta olan palamut özellikle soslu olarak tercih ediliyor. Eğer palamutu soslu olarak denemediyseniz işte tarifi...
Yayınlanma:
Güncelleme:

Soslu Palamut Kızartması Malzemeleri
- 5 adet palamut
- 1 baş küçük boy sarımsak
- 1 yemek kaşığı kekik
Hazırlanışı
İlk önce balıkları iyice temizleyip yıkıyoruz. Ardından balıkları uzunlamasına kesip, sarımsakları havanda dövdükten sonra balıklara sürüyoruz. Bunların üzerine de kekik ve tuz serpiştirip yediriyoruz. Sonra balıkları 2 saat dinlenmesi için buzdolabına koyuyoruz. Dinlendikten sonra da kızartma tavasına az yağ döküp kızartıyoruz. Kızartma işleminden sonra sıcak servis yapıyoruz.
Afiyet Olsun…
NeOldu.com / Özel Haber
YORUMLAR