Patatesli Kek Tarifi
Çay saatlerinde severek tüketebileceğiniz tuzlu kek tarifi.
Yayınlanma:
Güncelleme:

Patatesli Kek Malzemeleri
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 buçuk su bardağı un
- 2 adet yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- 6 adet patates
- 1 adet kuru soğan
- 1 yeşil soğan
- Tuz
- Karabiber
Üzeri İçin;
- 250 gr beyaz peynir
- Kekik
Adım Adım Hazırlanışı
- Bir karıştırma kabında tüm malzemeleri karıştırınız.
- Karıştırdığınız malzemeleri küp küp kestiğiniz patatesleri ve küçük küçük kesilmiş soğanları ekleyiniz.
- Hazırladığınız harcı yağladığınız fırın tepsisine dökünüz.
- Üzerine peyaz peynir ufaladıktan sonra kekik serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
AFİYET OLSUN
NeOldu.com / Özel Haber
YORUMLAR