Milföy Mantısı Tarifi
Mantıyı sevmeyen yoktur. Hele bir de pratiği ve çabucak olanı olursa tadına doyum olmaz..
Yayınlanma:
Güncelleme:

Milföy Mantısı Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 12 milföy hamuru
İçine:
- 250 gr kıyma
- 1 soğan
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- Karabiber
- Pul biber
- Tuz
Üzerine:
- Sarımsaklı yoğurt
- Tereyağı
- Pulbiber
- Nane
Yapılışı
Soğanı küçük küçük doğrayın, maydonozu da ince bir şekilde kıyın. Diğer iç malzemeleriyle karıştırın. Yumuşayan milföy hamurunu 9 parçaya bölün. İçine harçtan koyun. Mantı gibi kapayın. 180 derecede fırında pişirin. Üzerin yoğurt ve tereyağı dökebilirsiniz.
Afiyet OLSUN...
NeOldu.com / Özel Haber
YORUMLAR