Kızarmış Çikolatalı Muz Tarifi
Muz ve çikolata çok lezzetli bir ikili.. Denemenizi tavsiye ederiz..
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kızarmış Çikolatalı Muz Nasıl Yapılır?
Malzemeler
- 1 tane muz
- 2 yemek kaşığı yumuşak eriyen şeker
- 2 yemek kaşığı çikolata parçacığı
- 2 yemek kaşığı mısır gevreği
Yapılışı
Önceden fırınınızı ısıtın. Soyduğunuz muzu ortadan ikiye kesin. Alüminyum folyoya muzu koyun. Şekerleri ve çikolata parçalarını muzun içine koyun. Folyoyla kapattığınız muzu fırında 5- 6 dakika pişirin. Fırından çıkan muzun üstüne mısır gevrekleri atın. Daha sonra kızarmış muzunuzu kaşıkla yiyebilirsiniz.
Afiyet OLSUN...
NeOldu.com / Özel Haber
YORUMLAR