Andaloz Çorbası Tarifi
Sofralarımızın olmazsa olmazı olan çorba için farklı tatlar arayanlara andaloz çorbasını öneriyoruz. Fransız mutfağından sofranızı şenlendirecek bu lezzetin tüm ayrıntıları haberimizde...
Yayınlanma:
Güncelleme:

Andaloz Çorbası Malzemeleri
- 1 Çorba Kaşığı Margarin
- 2 Çorba Kaşığı Un
- 1 Çorba Kaşığı Salça
- 1 Tutam Maydanoz
- 1 Miktar Tuz
- 1 Miktar Karabiber
Hazırlanış
Geniş bir tencerede margarini eritiyoruz. Üzerine un ekleyerek bir müddet kavurup, salçayı ilave ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz. Sonra 5 bardak su ekleyip kaynatıyoruz. Kaynama iyice ilerledikten sonra haşlanmış pirinç, tuz, karabiber ve kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırıyoruz.
Afiyet Olsun...
NeOldu.com / Özel Haber
YORUMLAR